21 baanbrekende nieuwe koffiebranders in 2021Daily Coffee News door Roast Magazine

Gebrande koffie raakt de koellade. Afbeelding met dank aan Loom Coffee Co.

Hoewel geen enkel bedrijf ‘pandemiebestendig’ is, bewees 2021 opnieuw dat het koffiebranden een relatief laag risico blijft, terwijl online verkoop en incrementele groei mogelijk zijn.

De toename van lokale co-roasting-faciliteiten in de Verenigde Staten hielp om de startkapitaalbarrière voor veel nieuwe bedrijven te verlagen, terwijl online branding-educatie, waaronder Gebraden’is eigen geroosterde top, bleef informatie en het opbouwen van vaardigheden toegankelijker maken.

Naast het louter branden van speciale koffie van hoge kwaliteit, zag de Amerikaanse koffie-industrie in 2021 een grote verschuiving: een toestroom van nieuwe branderijen en merken werd geleid door gekleurde mensen – sommigen zochten expliciet sociale verandering binnen de industrie of hun eigen gemeenschap, en anderen gewoon een weerspiegeling van een achterstallige correctie in de sector.

Van de tientallen nieuwe in de VS gevestigde merken van gebrande koffie waarover we in 2021 berichtten, is hier een terugblik op slechts 21 van hen, waarvan bijna de helft mensen van kleur heeft in posities van eigendom en leiderschap.


[Editor’s note: This feature is part of our ongoing 2021 year-end coverage. Click here for additional stories, updated daily through Dec. 31. You can also tell our editors about your new coffee shop or coffee roastery here.]


Be-Bright-Koffie-2

Afbeelding met dank aan Be Bright.

LA Roasting Startup Be Bright wil dat koffie makkelijk is

Be Bright biedt een online abonnementsmodel met groothandelscapaciteit van een gedeelde branderij met een Loring S35 Kestrel in het centrum van Los Angeles. “Zoeken.”

On The Go Jo Coffee maakt bewegingen in Chicago

Het bedrijf dat eigendom is van en wordt geëxploiteerd door een zwarte vrouw, dat zijn stempel heeft gedrukt op het leveren van stijlvolle, verzorgde koffieservice voor zakelijke en gemeenschapsevenementen gedurende 2019, heeft wat service behouden voor onderweg, maar het richt zich nu ook op het thuisblijvende publiek via een nieuwe lijn van gebrande koffie en aanverwante producten.

Princeton’s eerste zwarte vrouwelijke politieagent lanceert BLM Brew Co.

Hoewel er helaas maar weinig gezichten van zwarte vrouwen te zien zijn in de menigte koffieondernemers, is er maar één gezicht geweest op het politiebureau van Princeton, New Jersey. Het is van Toni Mitchell, die nu in beide menigten staat door de lancering van haar e-commerce koffiebedrijf, BLM Brew Co.

Banyan-Coffee-Co-3

Afbeeldingen met dank aan Banyan Coffee Co.

Banyan Coffee Co. maakt serieus goed koffieplezier in Florida

Een nieuwe koffiebranderij aan de Golfkust van Florida, Banyan Coffee Co. genaamd, maakt zijn aanwezigheid bekend in de regio van Bradenton en Sarasota via een omgebouwde Cushman Truckster uit 1984.

In NC geeft Queen Coffee Bean Afrikaanse koffie de koninklijke behandeling

Queen Coffee Bean richt zich voornamelijk op het branden en verkopen van koffie uit verschillende delen van Afrika via online verkoop, pop-up evenementen en lokale markten, met als specifiek doel producenten van het continent te ondersteunen.

Sheila-en-Sharon-Kasasa

Mutima Coffee mede-oprichters en co-CEO’s Sharon en Sheila Kasasa. Afbeelding met dank aan Mutima Coffee.

Met een focus op Oeganda lanceren DC-based Sisters Mutima Coffee

Twee zussen geboren in Oeganda en opgegroeid in de Verenigde Staten hebben Mutima Coffee gelanceerd, een online retailbedrijf dat koffie van hoge kwaliteit aanbiedt die in het Oost-Afrikaanse land wordt verbouwd.

Canvas Coffee Roasters past de finishing touch toe in Newport News, VA

De brandoperatie vond zijn start ongeveer een jaar nadat Canvas-oprichters Daniel Haskett en Alex Hoyes in 2019 het Canvas-café openden. Het duo keerde als het ware terug naar de ezel en creëerde in grote lijnen een nieuwe visie voor het bedrijf.

Van Washington DC, Black & Brown Coffee House streeft naar empowerment van zwarte en bruine producenten

Twee vrienden uit een bescheiden begin die elkaar ontmoetten tijdens het werken in een witte boordenbaan in Washington DC zijn gelanceerd Zwart en bruin koffiehuis, een brandmerk dat eigendom is van een minderheid en zich richt op empowerment van koffieproducenten.

Edgar-Ramirez-met-Cart

Afbeelding met dank aan Jaguar Coffee.

Illinois Startup Jaguar Coffee biedt een feestelijke connectie met Michoacán

Nu op jacht naar klanten vanuit zijn thuisbasis in Illinois is Jaguar Coffee, een pandemie-aangedreven startup wiens vers gebrande koffie ook een venster opent naar het gedeelde Mexicaanse erfgoed en de persoonlijkheden van zijn mede-oprichters Juan Vargas en Mario Estrada.

Langdurige Caffe Ibis Roaster wakkert Shooke-koffiebranders in Utah aan

Voormalig hoofdbrander voor Logan, Utah-gebaseerde Caffe Ibis Shawn Passey is een nieuwe onderneming gestart met partner Brooke Salt, genaamd Shooke Coffee.

Loring-Roasters

Afbeelding met dank aan Coffee Support.

Voor B2B Roasting en Cold Brew is Coffee Support onderweg in Phoenix

Een aanbieder van gebrande koffieproductie, verpakking en koud brouwen, Coffee Support genaamd, vestigt een winkel in een industriële faciliteit van 40.000 vierkante meter in Phoenix.

Women-Forward Soulside Coffee Blends Vintage Gear en Fresh Roasts in Sacramento

Het in Sacramento, Californië gevestigde Soulside Coffee heeft zijn dubbele missie van behoud en vooruitgang uitgebreid, met het aanbieden van gerenoveerde vintage espressomachines naast vers gebrande koffie en vurige ondersteuning voor vrouwen in de koffie-industrie.

In Zuid-Californië gaat het doek voor Stage Right Coffee Co.

Beans en drums delen nu de schijnwerpers met strijkers en versterkers onder leiding van professionele gitaartechnicus Robert Ortiz, die Stage Right Coffee Co. (SRCC) heeft gelanceerd in Zuid-Californië.

1_Owner_Otavio_tasting_the_nieuwste_anaerobe_lots_from_Carmo_Coffees

Aquarela Coffee Mede-eigenaar Otávio Shih cupping coffees. Hoffelijkheid foto.

Aquarela brengt briljante Braziliaanse koffie naar LA in levende kleuren

De met Brazilië verbonden SPLA-koffie uit Zuid-Californië is voortgekomen uit een transformatieve pandemieperiode met een nieuwe merknaam, Aquarela Coffee, een nieuwe brandoperatie en een hernieuwde focus op Braziliaanse koffiespecialiteiten van één oorsprong.

Nu braden en brouwen in Danville, CA: Goat Racer Coffee Co.

De oprichters van het Californische koffieapparatuurservicebedrijf ABCEE werken samen met de voormalige hoofdbrander van het Duitse koffiebedrijf Rahorik om Goat Racer Coffee Co.

Symfoniemuzikanten geven Little Blue Trailer Coffee zijn eerste beweging

Een duet van professionele muzikanten heeft Little Blue Trailer Coffee gelanceerd, een speciaal koffiebranderijbedrijf gevestigd in Spokane, Washington.

Bonen spreken boekdelen bij Memoirs Coffee in Oost-Tennessee

Memoirs Coffee, gevestigd in Knoxville, Tennessee, werd in september gelanceerd door de oude koffieprofessional Rich Stone, wiens eigen herinneringen scènes uit de koffieproductiecentra van koffiegiganten Keurig Green Mountain en Peet’s omvatten.

Loom-Koffie-Co-Roasters-2

Afbeelding met dank aan Loom Coffee Co.

Greensboro Startup Roaster Loom Coffee weeft ter ondersteuning van werknemers

“Als voormalige barista’s weten we dat er niet vaak een stem is om te pleiten voor de laagste lonen, zelfs niet in een klein bedrijf”, vertelde Christopher Pierce, medeoprichter van Loom Coffee Co., aan Daily Coffee News. “Als koffiebranderij hopen we onze positie te gebruiken om café-eigenaren aan te moedigen een leefbaar loon te betalen, en ook om de voordelen te realiseren die hun bedrijf kan opleveren.”

Daysol Coffee Lab fleurt het koffielandschap op in Birmingham, Alabama

Een nieuwe dag is aangebroken voor koffieliefhebbers in en rond Birmingham, Alabama, met de opening van Daysol Coffee Lab. De branding in kleine batches nodigt gasten uit voor monsters of volle kopjes pure, onvervalste koffie, met een even onbelemmerd zicht op de branding.

Terrain Coffee-project landt in het historische centrum van Vancouver, Washington

Doorgewinterde koffiebrander Marty Lopes verkent nieuwe wegen met Terrain Coffee Project, dat vorige maand de deuren opende voor zijn eerste coffeeshop in het centrum van Vancouver, Washington.

Oconee-Koffiebranders-4

Afbeelding met dank aan Oconee Coffee Roasters.

Nu aan het roosteren in Madison, Georgia: Oconee Coffee Roasters

Het familiebedrijf komt van Jenny en Wee “Jin” Chiew, de laatste met meer dan 15 jaar ervaring in speciale koffie van hoog niveau. Jin Chiew, een gecertificeerde Q Grader en recente concurrent van de US Cup Tasters, was een barista-draaier bij Ceremony Coffee Roasters in Maryland voordat hij de titel van hoofdbrander bij de gerenommeerde Sweet Bloom Coffee Roasters in Colorado aanvaardde.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0