Arizona’s Cartel Roasting Co. rolt nieuw merk uit terwijl het zich voorbereidt op uitbreidingDaily Coffee News door Roast Magazine

De nieuwe verpakking van Cartel Roasting Co. Alle afbeeldingen met dank aan Cartel Roasting Co.

In Tempe, Arizona gevestigde brand- en winkelketen Kartel Roasting Co., voorheen Cartel Coffee Lab, heeft een uitgebreide rebranding geïntroduceerd terwijl het voorbereidingen treft om de productie te verplaatsen naar een nieuwe faciliteit van 12.000 vierkante meter.

Voor de nieuwe tassen en een nieuwe website die in december werd gelanceerd, werkte Cartel samen met de firma Phoenix Monomyth Studio door het merk te vernieuwen, wordt het regionale onderscheid en de toewijding van het bedrijf aan zorgvuldig geselecteerde koffiespecialiteiten duidelijker weergegeven.

“[We] gebruikte handgetekende illustraties van Mike Giles [of Monomyth Studio] om de woestijnbeelden op te roepen van de steden waarin we actief zijn”, vertelde medeoprichter van het kartel, Amy Silberschlag, kort na de lancering aan Daily Coffee News.

kartel roosteren co koud brouwen

Cartel’s core still en nitro RTD cold brews hebben nieuwe namen gekregen, Sonoran Sun Standard en Night Vision Nitro, in nieuwe 12-ounce blikken.

Het bedrijf, opgericht in 2007 door Amy en Jason Silberschlag, is ook bezig met de verhuizing van de huidige 3.000 vierkante meter grote branderij naar een productiebranderij van 12.000 vierkante meter die ook een cold brew-conservenlijn en een commerciële bakkerij zal omvatten. .

Cartel Roastery Manager en Green Buyer Laurel Lynn zullen toezicht blijven houden op de bestaande San Franciscaan SF25-brander, die zal worden vergezeld door een 70 kilo Loring Peregrine in de nieuwe ruimte om bonen te leveren aan de 10 winkellocaties van Cartel, groothandelsklanten en de groeiende cold brew-operatie.


Verwante lezing


“Ze zijn zo’n belangrijk lid van ons team en helpen de wielen van het kartel draaiende te houden”, zei Silberschlag over Lynn. “Omdat we onze hele productie-operatie overnemen, hebben we behoorlijk wat hoepels om door te springen. Op dit moment lijkt het erop dat de meeste nieuwe apparatuur in de zomer van 2022 operationeel zal zijn.

De bakactiviteiten staan ​​onder toezicht van kartelbakkerijmanager Felina White, met elk kwartaal nieuwe menu’s met zelfgemaakte items.

Amy en Jason Silberschlag kartel

Kartel Roasting Co. Mede-oprichters Amy en Jason Silberschlag.

In de tussentijd bereidt Cartel zich voor op de release van een nieuwe loyaliteits- en bestel-app en nieuwe RTD cold brew-producten met de rebranded-look. Het bedrijf is ook van plan om de komende vijf jaar vier nieuwe winkellocaties in het zuidwesten te openen.


Vertel onze redactie over je nieuwe coffeeshop of branderij hier.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0