Caffe Vita vindt het voormalige La Marzocco Cafe op KEXP in Seattle opnieuw uit Daily Coffee News door Roast Magazine

De koffiebar bij Caffe Vita bij KEXP in Seattle. Alle afbeeldingen met dank aan KEXP.

Koffieleverancier in Seattle Caffe Vita heeft permanent het spraakmakende La Marzocco Cafe & Showroom in het Seattle Center overgenomen KEXP radiogebouw.

Het La Marzocco-café zorgde voor een geweldige koffieplons toen het in 2016 in de schaduw van de Space Needle werd geopend. Het diende als een functionerend alledaags café, maar ook als showroom voor de huisapparatuurlijn van de Italiaanse fabrikant van espressomachines.

Caffe Vita KEXP 3

De winkel had ook maandelijkse residenties – met nieuwe koffies, menu’s en zelfs personeel – van vooruitstrevende en kwaliteitsvolle koffiebranders van over de hele wereld. Het was, en is, ook voortdurend in de ban van de geluiden van onafhankelijke radio- en livemuziekuitvoeringen.

Vanaf oktober vorig jaar nam de 26-jarige Caffe Vita officieel het management van de winkel op zich, waarmee een nieuw tijdperk werd ingeluid met een focus op één brander, terwijl de LM-apparatuur aan de bar werd behouden. Vita bij KEXP heeft ook het La Marzocco Home Lab onderhouden.

“Het is een mijlpaalproject waar ik nederig dankbaar voor ben”, vertelde Caffe Vita-eigenaar en CEO Deming Maclise, die het iconische merk Vita in 2020 overnam, aan DCN.

Caffe Vita KEXP 1

Maclise leidde het herontwerp van de ruime bar en het open-concept café, voortbouwend op de bestaande La Marzocco-stichting terwijl ze samenwerkte met de in Seattle gevestigde metaalkunstenaar Chris McMullen op tal van onderdelen.

“Ik ben vanaf de eerste dag geobsedeerd door lichtbakken,” zei Maclise. “Ik kwam met het eerste idee en Chris voerde het zelfs beter uit dan ik me had kunnen voorstellen. We zijn met dat idee begonnen bij Fioré Sunset HIll, hebben het aangescherpt bij Vita Capitol Hill en de beste versie is bij Vita KEXP.”


Verwante lezing


Caffe Vita is nu een van de vijf winkellocaties van het Vita-merk in Seattle. Er zijn ook twee Vita-winkels in New York City en één in Portland, terwijl het koffiebranderij groothandelsaccounts heeft op de grotere markten van Seattle en New York.

Maclise, die onlangs het Ballard-buurtrestaurant Bastille heeft omgevormd tot de koffiegerichte Sabine, zei: “We hebben toekomstige uitbreidingen voor cafés in de maak voor dit jaar en volgend jaar.”

Caffe Vita KEXP 4


Caffe Vita bij KEXP is nu open om 472 1st Avenue N in Seattle. Vertel DCN hier over uw nieuwe coffeeshop of branderij.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0