College-gerichte retailer Brewbike grijpt $ 3 miljoen financiering gevondenDaily Coffee News door Roast Magazine

Koffieketen uit Austin, Texas Brewbike heeft $ 3 miljoen opgehaald in een overbruggingsfinancieringsronde. Het bedrijf is van plan om zijn door studenten gerunde koffiekiosk en abonnementsconcept naar meer universiteitscampussen in de Verenigde Staten te brengen.

Brewbike, opgericht als een enkele koffiekiosk met cold brew-abonnementen door a handvol Northwestern University-studenten in 2015, is bezig met het openen van 11 universiteitscampussen voor detailhandel en lokale bezorging, voornamelijk in het zuidoosten en zuidwesten van de Verenigde Staten.

Het bedrijf, dat $ 850.000 in een zaadronde in 2018 en $ 2 miljoen meer in 2019, zei dat de nieuwe ronde van $ 3 miljoen zal worden gebruikt om bestaande campusactiviteiten te stimuleren en uitbreiding naar nieuwe campussen te vergemakkelijken. Tal van particuliere durfkapitaalbedrijven en individuele investeerders droegen bij aan de ronde.


Verwante lezing

Austin’s Creature Coffee wordt creatief met in-house roosteren
Met schenkingen voor eenmalig gebruik haalt Copper Cow Coffee een ronde van $ 8,5 miljoen
Cold Brew en Cascara Drink Maker Riff haalt $ 2,5 miljoen zaadronde binnen


In tegenstelling tot traditionele coffeeshopmodellen in de detailhandel, beweert Brewbike studentmedewerkers te empoweren door hen hands-on ondernemerservaring en een stem in campusbeheer te geven.

Hoewel Brewbike elk uur barista’s, contractfotografen en fulltime campusmanagers in dienst heeft, biedt Brewbike ook uitvoerende titels zoals “Campus CEO” of “Campus COO” aan werknemers per uur met verplichtingen van slechts 12 uur per week en slechts $ 15 per uur betalen .

“Ik ben zo enthousiast over wat deze ronde voor ons bedrijf zal betekenen. Met deze nieuwe financiering hebben we ons direct-to-consumer-product gelanceerd, een nieuw merk en een nieuwe website gebouwd en breiden we uit van vier naar elf campussen en er komen er nog meer aan’, zei Sierra Bloodgood, CEO van Brewbike, in een aankondiging van de nieuwe financiering. ronde. “We zijn enthousiast over het bereik en de impact die deze financiering ons zal geven en zijn verheugd om samen te werken met iedereen die heeft deelgenomen.”


Heeft uw koffiebedrijf nieuws te delen? Laat het onze redactie hier weten.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0