Cydni Patterson interviewt Sierra Yeo op de Cascara Podcast

Ben je op de hoogte van Cascara van het Sprudge Podcast Network? In elke aflevering host Cydni Patterson praat met koffieprofessionals over hun levensonderhoud en de gemeenschappen die ze beïnvloeden. In de laatste aflevering interviewt Cydni Patterson koffieschrijver en oprichter van The Kore Directive, Sierra Yeo.

Patterson en Yeo praten over de Kore-richtlijn, de koffiegemeenschap in Singapore en nog veel meer. “Sinds vorig jaar voelde ik me zoveel meer op mijn gemak bij het bespreken van het ongemakkelijke met mensen”, vertelt Yeo aan Patterson. “Ik ben altijd het meisje met antiracisme in haar biografie en praat er de hele tijd over. Sinds ik terug ben in Singapore, denk ik, zoals je al zei, dat ik nu in het reine ben gekomen met dat aspect van mijn geschiedenis en mijn identiteit.”

Yeo vervolgt: “Een hele goede vriend van mij stelde me deze vraag een tijdje geleden, zoals enkele jaren geleden. Hij is ook echt in harmonie met dit soort dingen. Hij zei tegen mij: ‘Vind je het niet raar dat Engels je eerste taal is?’ Denk er even over na. Ga er gewoon voor zitten en denk erover na. Hoe is dat zo gekomen? En ik had zoiets van, ‘Wauw.’ Dat raakte diep op een fundamenteel niveau. En toen ik die dynamiek zoveel meer begon te ontdekken, vooral in koffie… schreef ik een paar stukken toen ik in Singapore was over kopi. Kopi, onze iteratie van traditionele koffie. En dat was ook gebaseerd op kolonisatie, helemaal tot in Zuidoost-Azië, zoals Nederlands-Indië en al dat soort dingen. Het was gewoon echt onthutsend om te beseffen.”

Deze aflevering is gesponsord door Acaia.

Beluister de hele aflevering hieronder.

Transcript beschikbaar hier.

Luister nu op Apple-podcasts, Podcast-goeroe, Spotify, Google Podcasts, en via RSS-feed.

Blijf op de hoogte, en hey, als je onze shows leuk vindt, moet je ons beoordelen op Apple Podcasts (of waar je je shows ook vandaan haalt) en goede feedback naar ons team sturen. Het betekent de wereld voor ons. Bedankt voor het luisteren, bedankt voor het lezen, bedankt voor het steunen van Sprudge! Verken vandaag nog de wijde wereld van het Sprudge Podcast Network.

Geïnteresseerd in adverteren op het Sprudge Podcast Network? Help onze shows te steunen – neem contact met ons op!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0