De eerste stemmen zijn geteld en de Sprudgie Award-finalisten 2021 werden eerder deze week aangekondigd, waarmee we ons 13e jaar huldigen met de meest voorbeeldige cafés, branders, producenten en koffieprofessionals van elk soort jaar.

Misschien meer dan enige andere categorie vertegenwoordigen de finalisten voor de categorie beste koffievideo/film het meest de breedte van wat het betekent om deel uit te maken van speciale koffie in 2021. Video’s variëren van informatief tot grappig, serieus tot zoet, kunst en wetenschap en alles daartussenin, met genomineerden waaronder barista- en latte art-kampioenen, hiphopartiesten, koffiepersoonlijkheden, academici en collega-koffiepublicaties.

Omdat er nu tot en met zondag 9 januari wordt gestemd, hebben we het gemakkelijker gemaakt om alle Finals-media te bekijken door het op één locatie te combineren, precies dit artikel dat u nu aan het lezen bent. Met een gecombineerde looptijd van iets meer dan twee uur, zullen deze acht video’s je zeker op de hoogte houden en vermaken. Dus welke krijgt jouw stem? Bekijk ze hieronder allemaal om jouw favoriet te kiezen!

“Hoe melk te stomen voor latte art” door Lance Hedrick

“Kalibreer” door Propaganda

“Alle espressodrankjes uitgelegd: Cappuccino vs Latte vs Flat White en meer” door European Coffee Trip

“Bestaat er een race naar de bodem in speciale koffie?” door Coffee With Maxwell

“Een beginnershandleiding voor het kopen van geweldige koffie” door James Hoffmann

“Ik heb het koffieproduct van elke handelaar Joe’s getest (zodat u dat niet hoeft te doen)” door MorganDrinksCoffee

“Laten we koffie drinken met je Koreaanse vader” door je Koreaanse vader

“De levenscyclus van een kopje koffie” door AJ Jacobs

Stemmen voor de 13e jaarlijkse Sprudgie Awards, uitgereikt door Pacific Barista Series, sluit op zondag 9 januari 2022 om 23:59 uur PST. Stem hier!

Zac Cadwalader is de hoofdredacteur bij Sprudge Media Network en een stafschrijver gevestigd in Dallas. Lees meer Zac Cadwalader op Sprudge.