Geluk en maak er een verdubbeling van met een nieuwe koffie van Equator & Chef Brandon Jew

Hier zijn we dan, een gloednieuw jaar, 2022. Weg is de bagage van 2021; het is een schone lei vol oneindige mogelijkheden om deze reis rond de zon beter te maken dan de vorige – wat misschien een lage lat is, maar toch. Dit is het jaar waarin we voor geluk kiezen. Of, als je je pittig voelt, die gelukjes die dubbel geluk zijn, weet je wel. (GOEDGEKEURD!)

En voor degenen die geluk in tweevoud zoeken, is er: Dubbel geluk, een limited edition koffiemelange van de Bay Area’s Evenaar koffie gemaakt in samenwerking met Michelinsterrenchef Brandon Jood.

Eigenaar en chef-kok van Mister Jiu’s in de Chinatown van San Francisco creëert Chef Jew de hedendaagse Chinees-Amerikaanse keuken, wat hem het bovengenoemde opleverde één Michelin-ster, een James Beard-nominatie 2020 voor Beste Chef: Californië, evenals de kans om zijn recepten te delen als de auteur van een kookboek. Voor zijn collaboratieve koffie koos Chef Jew een single-origin wash-verwerkte Ethiopische koffie van Odo Shakiso in de Guji-zone. Trouw aan een erfstukvariëteit Ethiopische koffie, Double Happiness – genoemd naar het Chinese symbool wat vreugde en geluk betekent – heeft tonen van zwarte thee, steenfruit en graham cracker.

En meer dan alleen lekker zijn, Double Happiness is een koffie die goed doet. Van elke gekochte tas wordt $ 1 gedoneerd aan Gesneden Fruit Collectief, “een basisorganisatie zonder winstoogmerk gevestigd in de SF Bay Area” die “[creates] kunst voor de gemeenschapszorg van Asian American and Pacific Islander (AAPI) – artiesten ondersteunen, stemmen versterken en investeren in kwetsbare gemeenschappen.”

Goede koffie voor jou die goed doet voor anderen, het is een samenwerking die zijn naam eer aan doet. Double Happiness van Chef Brandon Jew en Equator Coffees is te koop voor $ 18,50 per zak van 120z en is te koop via Equator’s officiële website. Bezoek voor meer informatie de Double Happiness bladzijde.

Zac Cadwalader is de hoofdredacteur bij Sprudge Media Network en een stafschrijver gevestigd in Dallas. Lees meer Zac Cadwalader op Sprudge.

Alle media met dank aan Equator Coffees

Openbaarmaking: Equator Coffees is een advertentiepartner van het Sprudge Media Network

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0