Go Fund Bean Expanding Bean For Bean Mentorship ProgramDaily Coffee News door Roast Magazine

Met lessen die zijn getrokken uit een bètatest en een kleine naamsverandering, heeft de werknemer-ondersteunende non-profit Go Fund Bean breidt zijn Bean For Bean-mentorschapsprogramma in 2022 uit.

Het programma is ontworpen om individuele vrijwillige mentoren te matchen met mentees die hun vaardigheden willen uitbreiden en vooruitgang willen boeken in hun koffiecarrière. In de proefvaart vorig jaar onder de naam Bean to Bean heeft het programma 15 individuele mentoren gekoppeld aan 15 individuele mentees.

Terwijl het in de Verenigde Staten gevestigde Go Fund Bean alle werknemers in de koffie-industrie, met name barista’s, ondersteunt sinds het begin van de COVID-19-pandemie, staat het gratis programma open voor mensen met een breed scala aan interesses en vaardigheden in en rond koffie .

“Mentees hoeven geen barista’s te zijn; we kijken meer naar een langere tijd in de branche en willen groeien”, vertelde Go Fund Bean Director of Marketing Valorie Clark aan DCN. “De mentoren kwamen uit allerlei koffiefuncties / banen, dus we kijken meer naar fit voor de relaties in plaats van huidige rollen.”


Verwante lezing


De aanvraagperiode voor zowel mentoren als mentees opent op donderdag 6 januari en duurt tot en met zondag 23 januari.

Mentorrelaties, die in de eerste plaats bedoeld zijn om online te zijn, hoewel persoonlijke ontmoetingen mogelijk mogelijk zijn, afhankelijk van de interesses en nabijheid van de betrokken mensen, zijn gepland van februari tot augustus.

“We hebben een traject samengesteld dat mentoren en mentees moeten volgen met duidelijke doelen en mijlpalen”, zei Go Fund Bean in een aankondiging van de lancering van het programma. “Mentorrelaties zullen in de eerste plaats 1:1, maar deze keer hebben we ook een Discord-community voor mentoren en mentees om met elkaar in contact te komen om ook die belangrijke relaties op te bouwen.”

Hier is de applicatie.


Heeft uw koffiebedrijf of organisatie nieuws te delen? Laat het onze redactie hier weten.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Villahestia.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0